Головна Новини HI-tech космос Космічний корабель Crew Dragon доставлений на космодром
commentss НОВИНИ Всі новини

Космічний корабель Crew Dragon доставлений на космодром

До першої пілотованої місії SpaceX залишаються лічені дні

19 травня 2020, 14:03 comments3173
Поділіться публікацією:
Космічний корабель Crew Dragon доставлений на космодром

Темпи підготовки до запуску космічного корабля SpaceX Crew Dragon продовжують набирати обертів. Запуск буде проведений в Космічному центрі ім. Кеннеді у Флориді. Команди SpaceX і NASA готуються до майбутнього запуску місії Demo-2 — першого запуску астронавтів з головного багатокористувацького космодрому Америки за майже десятиліття.

Під час льотних випробувань Demo-2 астронавти NASA Роберт Бенкен і Дуглас Херлі полетять на Міжнародну космічну станцію на борту космічного корабля SpaceX Crew Dragon, запущеного ракетою Falcon 9. Виліт зі стартового комплексу Кеннеді 39А заплановано на середу, 27 травня, в 16:33 за східним часом.

Пізно ввечері в п'ятницю, 15 травня, космічний корабель компанії Crew Dragon прибув на стартовий комплекс 39A після того, як був перевезений зі свого переробного підприємства на найближчій станції ВВС США Кейп-Канаверал.

Demo-2 буде служити наскрізним льотним випробуванням для перевірки системи транспортування екіпажу SpaceX, а також є остаточним льотним випробуванням для системи, яка буде сертифікована для регулярних польотів екіпажу на станцію в рамках програми комерційних екіпажів NASA. Це буде перший запуск американських астронавтів на американській ракеті з американської землі на Міжнародну космічну станцію з моменту останнього польоту космічного човника в 2011 році.

Як повідомляло видання "Коментарі", космічний телескоп NASA показав унікальні знімки загибелі комети.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!