Головна Новини HI-tech технології Науковці університету Південної Кароліни довели шкідливість електросамокатів для навколишнього середовища
commentss НОВИНИ Всі новини

Науковці університету Південної Кароліни довели шкідливість електросамокатів для навколишнього середовища

Електросамокати викидають у повітря більше шкідливих речовин, ніж звичайний транспорт

8 серпня 2019, 15:07 comments1720
Поділіться публікацією:
Науковці університету Південної Кароліни довели шкідливість електросамокатів для навколишнього середовища

Сучасні технологічні розробки в усіх галузях спрямовані в першу чергу на збереження навколишнього середовища. Але далеко не завжди все відбувається так, як хотілося б.

Науковці з університету Південної Кароліни виявили, що електричні самокати більше шкодять навколишньому середовищу, ніж громадський транспорт. Своїми висновками вони поспішили поділитися з громадськістю.


"Автори дослідження стверджують, що електросамокати викидають в атмосферу більше парникових газів, ніж дизельний автобус, електромопед чи електровелосипед. Більш ніж половина шкідливих речовин потрапляє в атмосферу через видобуток матеріалів, які використовуються для створення електросамокатів, і під час їхнього виробництва", — йдеться у повідомленні.


Особливо варто звернути увагу, що найбільш небезпечні речовини викидаються в навколишнє середовище при виробництві корпусу і батареї електросамоката.

Уточнюється, що хоча самокати мають суттєву перевагу — споживають мало енергії, вони здійснюють викид великої кільксоті шкідливих речовин, яка потрапляє в атмосферу через те, що працівники компаній, які збирають їх для підзарядки, їздять по місту на звичайних авто.


Як повідомляло видання "Коментарі", вчені США виявили, як підвищити ефективність сонячних панелей.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!