Головна Новини HI-tech технології Дрон Міністерства оборони Великої Британії зазнав аварії біля школи в Західному Уельсі
commentss НОВИНИ Всі новини

Дрон Міністерства оборони Великої Британії зазнав аварії біля школи в Західному Уельсі

Повідомляється, що дрон збився з курсу і впав біля школи Пенпарк

12 серпня 2019, 10:36 comments1652
Поділіться публікацією:
Дрон Міністерства оборони Великої Британії зазнав аварії біля школи в Західному Уельсі

Військовий безпілотник вартістю 6 мільйонів фунтів стерлінгів зазнав аварії за межами запланованої точки приземлення, врізавшись в дерево. Міністерство оборони заявило, що були прийняті заходи для рішення проблеми.

У звіті Міністерства, опублікованому після запиту про свободу інформації, йдеться, що безпілотник "знизився" над своєю точкою приземлення, перш ніж повернути в бік.

Системний комп'ютер не зміг зареєструвати, що він приземлився, оскільки "автоматично припинив роботу, коли дрон наблизився до кінця злітно-посадкової смуги". Потім його двигун включився, і дрон "полетів".

У звіті зроблено висновок, що "причиною аварії стало натискання на зріз двигуна". Після цього дрон "ковзав по дорозі і врізався в дерево, приблизно в 900 м від точки приземлення.

-moFlXfTETQdnRNlU2H0-jrjO.jpg

"Якби екіпаж не вжив жодних дій, AV (літальний апарат) завершив би автоматичний відхід на друге коло, з якого йому наказано було б продовжити заходження на посадку", — йдеться в повідомленні.

Дрон проходив випробування в аеропорту Західного Уельсу в Аберпорте, Кередигіон. Представник Міністерства оборони заявив, що були вжито заходів для вирішення виявлених проблем, і він "розглядає всі рекомендації".

"Наша здатність ретельно тестувати їх можливості і відповідати найвищим стандартам випробувань і сертифікації, встановлених військовою авіаційною владою Великої Британії, означає, що ми в кінцевому підсумку зможемо надати безпечну систему при розгортанні в оперативних ситуаціях".

Як повідомляло видання "Коментарі", британці залучать дрони до рятувальних операцій.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!