Головна Новини HI-tech технології Китайська технологічна компанія Huawei створить власний сервіс карт
commentss НОВИНИ Всі новини

Китайська технологічна компанія Huawei створить власний сервіс карт

Конфлікт з США підштовхнув Huawei до створення власного картографічного сервісу

15 серпня 2019, 10:29 comments1503
Поділіться публікацією:
Китайська технологічна компанія Huawei створить власний сервіс карт

У Apple є власний додаток для карт, який називається "Maps". У Microsoft також є своя власна система карт, яка називається Bing Maps. Тим не менш, Google Maps, здається, є найбільш популярним з усіх, оскільки він доступний на більшій кількості пристроїв, ніж інші. Тепер Huawei Technologies Co. оголосила, що запустить свій власний картографічний сервіс Map Kit у жовтні.

Не дивно, що Huawei хоче створити свою власну картографічну службу, оскільки заборона США означає, що вона не може завантажувати сервіси Google, включаючи Google Maps, на свої смартфони.

За словами джерела, Map Kit не буде доступний безпосередньо для використання споживачами. Замість цього він призначений для розробників, щоб створювати додатки, що використовують його можливості зіставлення.

Послуга буде розвиватися в партнерстві з російським веб-сайтом Yandex і туристичним сайтом США Booking Holdings. Додаток буде підключений до місцевих картографічних служб, буде доступний на 40 мовах і буде охоплювати 150 країн і регіонів. Huawei зможе використовувати свої телекомунікаційні базові станції в декількох країнах, щоб доповнити супутникове позиціонування для своєї картографічної служби.

Map Kit забезпечить умови руху в режимі реального часу, високорозвинену навігаційну систему, яка може розпізнавати, коли автомобіль перемикається між смугами руху, а також підтримує AR-картографію, сказав Чжан Пиган, президент хмарних сервісів Huawei Consumer Business Group.

Минулого тижня Huawei згадала Map Kit на конференції розробників. Це один із запланованих мобільних сервісів Huawei (HMS). Інші включають Site Kit, Location Kit, Drive Kit і Scan Kit e.t.c.

Як повідомляє видання "Коментарі", компанія Huawei розробила власну операційну систему.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!