Головна Новини HI-tech технології Японці створили готель-капсулу, здатний захистити від цунамі
commentss НОВИНИ Всі новини

Японці створили готель-капсулу, здатний захистити від цунамі

Під час цунамі готель просто підніметься на вершину хвилі

19 серпня 2019, 13:58 comments2573
Поділіться публікацією:
Японці створили готель-капсулу, здатний захистити від цунамі

У японському місті Сасебо (острів Кюсю) відкрився перший плаваючий готель-капсула, який здатний захистити своїх клієнтів від цунамі. Футуристичний сферичний готель з'явився в тематичному голландському парку Huis Ten Bosch в префектурі Нагасакі.

В одній плаваючою капсулі площею 28 кв. м. можуть розміститися дві або три людини. Перший поверх спроектований як житлова каюта, а другий рівень – це оглядовий скляний купол, розташувавшись під яким можна милуватися нічним небом, перебуваючи посеред моря. Також в готелі є усі необхідні зручності – телевізор, ліжко, душова кабіна і туалет.

cT42GJCwPAI2oAB0yiZ1qgqiK.png

Після реєстрації в курортному парку Huis Ten Bosch туристи заселяються в капсулу, щоб відправитися по шестикилометровому маршруту на безлюдний острів у бухті Омура поруч з містом Сайкай. На острові площею 39 000 кв. м відкриються кілька атракціонів з технологією доповненої реальності.

Але незважаючи на всі ці інновації, головною родзинкою розробки є те, що сферичний готель-капсула здатний захистити своїх гостей від цунамі. Це важлива особливість, з огляду на високу сейсмічну небезпеку в Японії. У разі високих хвиль, плаваючий готель просто піднімається на них. Вартість проживання в одній капсулі від 470 до 936 доларів США.

Як повідомляє видання "Коментарі", в Австралії відкрили пересувний готель з підтримкою 5G.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!