Головна Новини HI-tech технології Китай створить двадцять зон для розвитку штучного інтелекту
commentss НОВИНИ Всі новини

Китай створить двадцять зон для розвитку штучного інтелекту

Китай прагне інтегрувати технологію штучного інтелекту з економічним і соціальним розвитком країни

9 вересня 2019, 14:06 comments2273
Поділіться публікацією:
Китай створить двадцять зон для розвитку штучного інтелекту

Китай планує побудувати близько 20 пілотних зон для інновацій в галузі штучного інтелекту до 2023 року, прагнучи глибоко інтегрувати технологію штучного інтелекту з економічним і соціальним розвитком у відповідності з керівництвом, опублікованим Міністерством науки і технологій.

Пілотні зони будуть грати провідну роль у сприянні застосуванню штучного інтелекту, оптимізації підтримки політики і державного управління, а також у зміцненні інфраструктури для розвитку технологій, йдеться в керівництві, в якому зазначається, що ці зони плануються в основному у відповідності зі стратегіями регіонального розвитку. Ці стратегії включають в себе розвиток району Пекін-Тяньцзінь-Хебей, економічний пояс річки Янцзи, район Великої затоки Гуандун-Гонконг-Макао і інтеграцію дельти річки Янцзи.

Міста, що володіють ресурсами і основою для інновацій в галузі штучного інтелекту, будуть заохочуватися до вивчення нових моделей розвитку міської економіки, вдосконалення управління і забезпечення високої якості розвитку; в той час як округи, які мають відносно сильний розвиток в області застосування штучного інтелекту, будуть обрані для пошуку нових способів стимулювання місцевої економіки і реалізації відродження сільських районів.

Міністерство надаватиме підтримку вибраним пілотним зонам з точки зору політики і ресурсів у відповідності з керівними принципами, в яких також йдеться, що місцевий уряд має інвестувати більше коштів у будівництво пілотних зон, проводити добре продуману політику і вводити підприємства і громадські сили в проект.

Як повідомляло видання "Коментарі", штучний інтелект будуть навчати за допомогою гри Minecraft.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!