Головна Новини HI-tech технології Американська компанія Google анонсувала вихід нового ігрового сервісу
commentss НОВИНИ Всі новини

Американська компанія Google анонсувала вихід нового ігрового сервісу

Google Play Pass забезпечить доступ до сотень преміум-додатків

10 вересня 2019, 15:27 comments1591
Поділіться публікацією:
Американська компанія Google анонсувала вихід нового ігрового сервісу

Google готується відкрити двері Play Pass, таємничої розробки, яка може бути послугою передплати на програми та ігри для Android, які можна знайти в його Play Store. Перші натяки на сервіс спливли в минулому році, але, схоже, ситуація набирає обертів у зв'язку з активізацією конкурентів в особі Apple Arcade.

"Майже час. Google Play Pass скоро буде", — таке послання з'явилося в понеділок на сторінці веб-гіганта в Twitter. Твіт включає GIF-ку, який нагадує вхідний або лотерейний квиток.

Передбачається, що каталог Google Play Pass буде містити "сотні додатків преміум-класу", включаючи програми для фітнесу і музичні інструменти. Все програмне забезпечення, включене в сервіс, буде позбавлене реклами або додаткових покупок, а всі функції розблоковані. Google запропонує спеціальний розділ для перегляду додатків, які є в сервісі, а в списках магазинів буде відображатися фіолетовий банер під кнопкою покупки у відповідних додатках Android.

У свою чергу, Apple оголосила про свою ігрову підписку у березні разом з Apple Card, TV Plus, News Plus та іншими. Apple Arcade служить розширенням App Store і буде включати в себе більше 100 нових ексклюзивних ігор. Компанія з Купертіно, штат Каліфорнія, повідомила, що ця послуга з'явиться в більш ніж 150 країнах цієї осені і негайно запропонує більше 100 нових і ексклюзивних ігор, над створенням яких Apple співпрацює з різними розробниками.

Як повідомляло видання "Коментарі", став відомий зовнішній вигляд смартфона Google Pixel 4.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!