Головна Новини HI-tech технології Мережа ресторанів McDonald's запускає голосовий помічник для замовлень через «МакАвто»
commentss НОВИНИ Всі новини

Мережа ресторанів McDonald's запускає голосовий помічник для замовлень через «МакАвто»

Рішення запустити голосовий помічник викликало невдоволення серед співробітників McDonald's

12 вересня 2019, 10:39 comments2258
Поділіться публікацією:
Мережа ресторанів McDonald's запускає голосовий помічник для замовлень через «МакАвто»

McDonald's збирається замінити людей на голосову технологію в проходах "МакАвто" і на мобільних додатках у США.

Мережа ресторанів швидкого харчування сподівається, що технологія AI зробить процес замовлення більш ефективним, підвищить якість обслуговування і зменшить витрати на персонал.

Мережа ресторанів McDonald's впроваджує технологію з допомогою стартапу Apprente, який спеціалізується на обслуговуванні клієнтів, консультації та прийомі замовлень. Стартап був придбаний на цьому тижні.

Цей крок викликав занепокоєння працівників, чия робота може більше не знадобитися в результаті автоматизації та нових технологій. На думку аналітиків Oxford Economics, до 2030 року до 20 мільйонів робочих місць в обробній промисловості можуть бути замінені роботами.

Але представники не всіх професій опиняться за бортом: McDonald's планує розширити свою нещодавно створену команду McD Tech, найнявши більше інженерів і спеціалістів по обробці даних.

У березні компанія інвестувала кошти в технологію, яка могла б автоматично змінювати окремі панелі меню для проходу "МакАвто", в залежності від таких факторів, як погода. Наприклад, автоматично пропонуючи морозиво McFlurry у спекотні дні або повідомляючи клієнтам, які страви користуються популярністю в цьому конкретному ресторані.

Як повідомляло видання "Коментарі", голосовий помічник Siri навчився зав'язувати шнурки.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!