Головна Новини HI-tech технології Швейцарський автовиробник презентував міні-електрокар Microlino
commentss НОВИНИ Всі новини

Швейцарський автовиробник презентував міні-електрокар Microlino

Розробники обіцяють серійний випуск стильного міні-електрокара вже найближчим часом

12 вересня 2019, 15:05 comments2322
Поділіться публікацією:
Швейцарський автовиробник презентував міні-електрокар Microlino

Ідея доступного електрокара з кумедним дизайном, що відсилає до класичної BMW Isetta, нарешті стала реальним автомобілем.

За словами глави марки Олівера Оуботера (Oliver Ouboter), проект, який розвивався аж до 2015 року, близький до завершення у вигляді серійного виробництва: випуск Microlino почнеться навесні 2020 року. До теперішнього часу зібрано вже близько 8000 передзамовлень, в основному з Німеччини та Швейцарії.

Як і у випадку з BMW Isetta, що вироблялася в середині минулого століття, особливість Microlino в тому, що це відносно доступний автомобіль в сегменті електрокарів. Його ціна становить 12 000 євро.

Незвичайні рішення в дизайні екстер'єру та інтер'єру – чого тільки вартує  колонка замість аудіосистеми і справжні ліхтарі в якості фар! – і стилістика культової машинки здатні надихнути на купівлю саме Microlino. Що вже говорити про те, що в принципі передня панель разом з кермом прироблена до єдиних дверей?

Інші характеристики досить стандартні. Потужність автомобіля становить близько 15 к. с. (можна порівнювати зі скутерами і электросамокатами, а не з машинами), і це дозволяє йому з миттєвим підхопленням набирати міські 50 км/год за 5 секунд і розганятися до 90 км/год, Запас ходу двомісного електрокара з 300-літровим багажником становить 125 км, але за доплату в 2500 євро радіус дії збільшать до 200 км.

Як повідомляло видання "Коментарі", німецький автовиробник Audi представив електромобіль з дронами замість фар.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!