Головна Новини HI-tech технології Додаток Google Photos оновив функції пошуку фотографій
commentss НОВИНИ Всі новини

Додаток Google Photos оновив функції пошуку фотографій

Крім удосконаленої функції пошуку фотографій, з'явиться можливість роздруковувати знімки

13 вересня 2019, 11:38 comments2510
Поділіться публікацією:
Додаток Google Photos оновив функції пошуку фотографій

Знаменні події, подорожі, весела прогулянка з друзями — ми любимо робити фотографії тих моментів, які хотіли б запам'ятати. І деколи фотографії стають настільки численні, що розібрати їх по папках стає все важче. В такому разі на допомогу приходить Google з новими функціями для Google Photos.

Ця функція, а точніше її дизайн, нам добре знайомі завдяки соціальним мережам — Facebook та Instagram. Тепер з'явиться можливість побачити фотографії і відео попередніх років у верхній частині своєї галереї. Для роботи цієї функції використовується машинне навчання, тому не буде необхідності розбирати повторювані знімки. Якщо не буде бажання переглядати всі свої спогади, то є можливість приховувати певних людей чи періоди часу. Але цю функцію можна буде відключити.

Якщо хочете знайти фотографії дня народження вашого батька чи будь-якої іншої людини, ви можете просто знайти його ім'я і "день народження", щоб побачити всі відповідні знімки.

У найближчі місяці буде ще простіше відправляти фотографії безпосередньо своїм друзям або родичам в додатку Google Photos. Ці фотографії будуть додані в постійні приватні розмови, так що в одному місці можна знайти фотографії, якими ви поділилися один з одним, і продовжити розмову.

Починаючи з сьогоднішнього дня, ви можете замовити фотодрук розміру 4 x 6 прямо з Google Photos і забрати їх у той же день в CVS або Walmart, в більш ніж 11 000 місць по всій території США. У США можна замовити друк фотографій на полотні, і вони будуть доставлені прямо до додому. Ціни починаються від $ 19.99 і має три різні розміри — 8 x 8, 12 x 14 і 16 x 20.

Як повідомляло видання "Коментарі", експерти розкритикували проект "розумного" міста Google.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!