Головна Новини HI-tech технології Месенджер Viber представив функцію для створення стікерів
commentss НОВИНИ Всі новини

Месенджер Viber представив функцію для створення стікерів

Нова функція дозволить кожному створити власний стікер і поділитися ним з друзями

17 вересня 2019, 13:55 comments6167
Поділіться публікацією:
Месенджер Viber представив функцію для створення стікерів

Програми для обміну повідомленнями гарні тільки тоді, коли їх використовує багато людей. Ось чому на ринку домінують кілька великих гравців, таких як WhatsApp, Facebook Messenger і старі добрі текстові повідомлення. Інші платформи повинні знайти способи стимулювати людей перемикатися на них, і один із способів зробити це — запропонувати функції, яких у лідерів поки що немає. Ось чому Viber представляє функцію "Створити стікер", яка дозволяє створювати власні стікери і ділитися ними, не виходячи з програми.

Починаючи з останнього оновлення, Android Viber дозволяє створювати свою власну колекцію до 24 елементів кожна. Щоб розпочати роботу, достатньо відкрити новий інструмент для створення на ринку стікерів платформи або через меню в будь-якому чаті. Редактор дозволяє вам вибирати власні зображення перед їх масштабуванням, обертанням або кадруванням з допомогою інструмента "Чарівна паличка". Також є можливість додати прикраси. Готові пакети можуть бути позначені як загальнодоступні або приватні, в залежності від того, наскільки широко ви хочете поділитися ними.

Користувальницькі стікери Viber не є унікальними — Telegram володіє такою ж можливістю вже більше п'яти років, а Gboard дозволяє створювати їх на основі селфі. Проте запізнення на ринок має свої переваги. Рішення Viber набагато легше знайти, ніж Gboard, і набагато простіше використовувати, ніж Telegram, який спирається на виснажливого чат-бота.

Оновлення, що включає цю функцію, буде випущено в магазині Play Store протягом наступних кількох днів. Користувачам настільних комп'ютерів і iOS, доведеться почекати ще деякий час, поки воно не стане їм доступено.

Як повідомляло видання "Коментарі", Visa створила бота для грошових переказів через Viber.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!