Головна Новини HI-tech технології Французька авіабудівна компанія Airbus презентувала "розумний" пасажирський салон
commentss НОВИНИ Всі новини

Французька авіабудівна компанія Airbus презентувала "розумний" пасажирський салон

Нові розробки компанії Airbus зроблять політ більш комфортним і допоможуть екіпажу контролювати обстановку в салоні

19 вересня 2019, 11:13 comments1718
Поділіться публікацією:
Французька авіабудівна компанія Airbus презентувала "розумний" пасажирський салон

Літаки є одним із найбільш комфортних та швидких засобів пересування. Але з допомогою технологічних інновацій вони можуть стати ще більш зручними і безпечними.

Велика літакобудівна компанія Airbus презентувала "розумний" пасажирський салон Connected Experience. Застосування новітніх технологій зробить переліт значно комфортнішим і безпечнішим не лише для пасажирів, але і для екіпажу літака.

Під час польоту система датчиків буде сканувати крісла, багажні полиці, системи освітлення та інші елементи салону. Отримана інформація в режимі реального часу відображається у спеціальному додатку для екіпажу на iPad — це дозволить швидко оцінити обстановку під час польоту.

M8Ap-dv87vFzoBEW8s0QyH0SR.jpg

"Розумний" салон також буде оснащений інтерактивними засобами зв'язку. Пасажири матимуть можливість підключатися до системи салону за допомогою особистих смартфонів і отримувати необхідну інформацію, а також матимуть доступ до додаткових функцій, що надаються авіакомпанією.

Наприклад, ще до попадання на борт літака, можна забронювати місце для валізи, скориставшись смартфоном і попередньо ознайомившись зі списком доступних місць у багажних відділеннях. Також з часом стане доступна можливість замовлення страв і напоїв через смартфон.

B36lhnnL0DqHG0qAK_MDOCHl1.jpg

Системи Airbus Connected Experience будуть доступні в літаках серії А320. Надалі компанія планує впроваджувати "розумну" платформу і на інші моделі.

Як повідомляло видання "Коментарі", компанія Airbus показала літак-пташку з пір'ям.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!