Головна Новини HI-tech технології Платіжний сервіс Samsung Pay запустив віртуальну дебетову карту
commentss НОВИНИ Всі новини

Платіжний сервіс Samsung Pay запустив віртуальну дебетову карту

Послуга буде доступна на території США, але з часом компанія планує розширити її на інші країни

4 жовтня 2019, 15:15 comments2752
Поділіться публікацією:
Платіжний сервіс Samsung Pay запустив віртуальну дебетову карту

Samsung Pay додає віртуальну дебетову картку і міжнародні грошові перекази. Віртуальну дебетову картку можна поповнити і використовувати скрізь, де приймаються Samsung Pay і Mastercard. Міжнародна служба грошових переказів дасть можливість користувачам в США відправляти гроші в 47 країн.

Мобільний платіжний сервіс Samsung під назвою Samsung Pay пропонує користувачам кілька нових можливостей. Для початку Samsung Pay пропонує віртуальну дебетову карту, на яку ви можете підписатися в додатку.

Віртуальна карта (звана Samsung Pay Cash) дозволить вам просити, відправляти або додавати гроші на неї через будь-яку карту в Samsung Pay. Карта Samsung Pay Cash працює скрізь, де приймаються Samsung Pay і Mastercard.

Samsung також буде підтримувати відправку грошей на міжнародному рівні. Послуга надана валютною компанією Travelex, яка належить платіжній платформі Finablr.

Хоча транзакція буде ініційована з допомогою Samsung Pay, одержувачеві не потрібно бути користувачем цього сервісу, щоб отримати доступ до коштів. Замість цього будуть варіанти виплат, включаючи банківські депозити, одержання готівки та преміум.

Користувачі сервісу зможуть відправляти гроші в 47 країн, включаючи Китай, Індію, Мексику і Філіппіни. При відправці грошей на міжнародному рівні, сервіс автоматично покаже вам конвертацію валюти і будь-які відповідні комісії до завершення транзакції.

Спочатку функція грошових переказів буде запущена для користувачів у США, але Samsung планує розширити її на інші країни в наступному році.

Як повідомляло видання "Коментарі", південнокорейська компанія Samsung залишає Китай.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!