Головна Новини HI-tech технології Американська компанія Harley-Davidson відновила виробництво електромотоциклів LiveWire
commentss НОВИНИ Всі новини

Американська компанія Harley-Davidson відновила виробництво електромотоциклів LiveWire

Компанія Harley-Davidson усунула дефект через який виробництво електромотоциклів було призупинено

21 жовтня 2019, 14:24 comments2039
Поділіться публікацією:
Американська компанія Harley-Davidson відновила виробництво електромотоциклів LiveWire

Компанія Harley-Davidson відновила виробництво і постачання свого першого електричного мотоцикла LiveWire після рішення проблеми з технологією зарядки мотоцикла, яка була виявлена минулого тижня, повідомляє портал The Verge.

Перші покупці електромотоциклів LiveWire за 30 000 доларів, які почали поставлятися у вересні, можуть відновити зарядку своїх мотоциклів дома. Раніше компанія рекомендувала клієнтам робити це тільки в дилерських центрах, поки проблема не буде вирішена.

Harley-Davidson неодноразово відмовлявся уточнити, у чому проблема. Але як би то ні було, компанія стверджує, що проблема була виявлена тільки на одному мотоциклі після "ретельного аналізу".

"Тимчасова зупинка виробництва LiveWire дозволила нам підтвердити, що нестандартні умови, виявлені на одному мотоциклі, були поодиноким явищем. Ми пишаємося нашими суворими заходами забезпечення якості і нашим прагненням поставляти кращі в світі мотоцикли", — заявив представник Harley-Davidson в електронному листі виданню The Verge.

LiveWire був спочатку представлений як концептуальний мотоцикл ще в 2014 році, і це перший досвід компанії в області технологій електричних двигунів. Очікується, що Harley-Davidson буде рухатися за LiveWire з невеликою кількістю більш дешевих електромобілів, а також сидячими електричними скутерами і велосипедами.

Як повідомляло видання "Коментарі", Harley-Davidson випустив електровелосипед для дітей.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!