Головна Новини HI-tech технології Ілон Маск анонсував випуск електровантажівки Tesla Semi
commentss НОВИНИ Всі новини

Ілон Маск анонсував випуск електровантажівки Tesla Semi

Компанія Tesla почне обмежене виробництво вантажівок Semi в 2020 році

25 жовтня 2019, 12:14 comments2112
Поділіться публікацією:
Ілон Маск анонсував випуск електровантажівки Tesla Semi

Компанія Tesla оголосила, що в 2020 році вона почне обмежене виробництво електровантажівок Tesla Semi на території США. Вже є доступ до попередніх замовлень на вантажний електромобіль з опціями дальності 300 і 500 миль, а також з розгоном 0-60 миль в годину за 5 секунд.

Tesla вперше представила Semi публіці в листопаді 2017 року на відкритті заходу разом з пікапом Tesla, який незабаром буде представлений. Маск уявляв собі електричний напівавтомат з моменту затвердження в 2016 році генерального плану Part Deux. У зв'язку з цією подією він заявив: "Ми віримо, що Tesla Semi забезпечить істотне зниження вартості перевезення вантажів, підвищивши безпеку і зробивши роботу по-справжньому захоплюючою".

Виробник електромобілів з Кремнієвої долини оголосив у червні 2019 року, що Semi почне виробництво до кінця 2020 року. Компанія має намір виконати 2000 попередніх замовлень, які вона отримала з моменту свого відкриття. Електровантажівка буде пропонуватися з автопілотом в якості стандартної функції, що дозволяє полуавтономное водіння по шосе.

Tesla приступила до розробки мегахаржерів з рідинним охолодженням, що відповідають за подачу енергії на напівавтомат. Зарядні пристрої спроектовані так, щоб за 30 хвилин забезпечити дальність поїздки Semi на 400 миль. Це робить їх ефективним і безпечним способом зарядки масивної повністю електричної вантажівки.

Як повідомляло видання "Коментарі", Ілон Маск представив дизайн підводного автомобіля Tesla.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!