Головна Новини HI-tech технології Компанія Microsoft допоможе Пентагону стати більш технологічним
commentss НОВИНИ Всі новини

Компанія Microsoft допоможе Пентагону стати більш технологічним

Військові США вирішили замінити свою застарілу комп'ютерну мережу на Об'єднану оборонну інфраструктуру підприємства (JEDI)

28 жовтня 2019, 10:49 comments1678
Поділіться публікацією:
Компанія Microsoft допоможе Пентагону стати більш технологічним

Пентагон уклав з компанією Microsoft контракт на хмарні обчислення на суму 10 млрд доларів після ретельного вивчення тендерів. Раніше їх фаворитом вважався технологічний гігант Amazon.

Контракт, підписаний терміном на десять років, передбачає створення Об'єднаної оборонної інфраструктури підприємства (JEDI), спрямованої на те, щоб зробити оборонне відомство США більш технологічним. Міністерство оборони хоче замінити свої застарілі комп'ютерні мережі єдиною хмарною системою. Згідно з контрактом, Microsoft буде надавати аналіз на основі штучного інтелекту і розміщувати секретні військові відомості серед інших сервісів.

Компанія Amazon заявила про свою незгоду з результатами тендера. Нагадаємо, компанія програла тендер після того, як президент США Дональд Трамп особисто висловив сумнів в об'єктивності його проведення. У свою чергу, Пентагон запевнив, що всі пропозиції "були розглянуті справедливо".

Керівник Microsoft Тоні Таунс-Вітлі (Toni Townes-Whitley) заявив, що компанія пишається тим, що Міністерство оборони обрало хмарні технології для "задоволення насущних потреб сучасних військових". Крім того, компанія Microsoft тепер стане значним одержувачем коштів від Міністерства оборони США. Також виграш тендеру підвищить ціну акцій Microsoft і принесе компанії суттєві позитивні фінансові наслідки в найближчі роки.

Як повідомляло видання "Коментарі", Microsoft почне використовувати штучний інтелект проти "мови ненависті".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!