Головна Новини HI-tech технології Компанія Microsoft представить новий браузер на початку наступного року
commentss НОВИНИ Всі новини

Компанія Microsoft представить новий браузер на початку наступного року

Новий браузер Microsoft буде включати в себе підтримку синхронізації паролів, історії, обраного і налаштувань в Windows, macOS, iOS і Android

5 листопада 2019, 15:08 comments1631
Поділіться публікацією:
Компанія Microsoft представить новий браузер на початку наступного року

Компанія Microsoft планує випустити свій браузер, Edge Chromium, на початку наступного року з новим логотипом. Виробник програмного забезпечення орієнтується на 15 січня в якості дати випуску Edge Chromium з доступністю для Windows 10, Windows 7, Windows 8 і macOS. Сьогодні Microsoft продемонструвала більшу частину фінальної роботи, яка перетвориться на стабільний реліз в січні.

У готовому вигляді браузер з'явиться через кілька місяців після того, як Microsoft випустить бета-версію Edge з обіцянкою повного випуску на початку 2020 року. Ця нова версія-кандидат буде включати в себе підтримку синхронізації паролів, історії, обраного і налаштувань в Windows, macOS, iOS і Android. Він також включає в себе новий вбудований захист від відстеження Microsoft, який вшитий за замовчуванням.

Microsoft також представляє новий логотип і значок для Edge. У той час як попередня версія була схожа на Internet Explorer, новий логотип більше нагадував хвилю. Це перший істотний крок у бік від класичного синього логотипу "е", який Microsoft використовує для своїх браузерів більше 20 років.

picture

Компанія Microsoft також привнесла в Edge деякі нові орієнтовані на бізнес-функції. Користувач зможе ввести адресний рядок, щоб знайти співробітників, офіси, плани поверхів будівлі і навіть отримати визначення скорочень компанії. Це все частина Microsoft Search Bing, яка вбудована в Edge.

Як повідомляло видання "Коментарі", Microsoft повідомила про чергові атаки російських хакерів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!