Головна Новини HI-tech технології Британська компанія Aston Martin представила спортбайк AMB 001
commentss НОВИНИ Всі новини

Британська компанія Aston Martin представила спортбайк AMB 001

Виробництво нових мотоциклів AMB 001 буде обмежене всього 100 екземплярами

6 листопада 2019, 12:33 comments2127
Поділіться публікацією:
Британська компанія Aston Martin представила спортбайк AMB 001

Компанія Aston Martin і британський виробник мотоциклів Brough Superior представили спортивний мотоцикл з турбонаддувом і обмеженим пробігом.

Aston Martin об'єднався з легендарним британським виробником мотоциклів Brough Superior, щоб створити обмежений випуск спортивного мотоцикла тільки для треку. Виробництво буде обмежене всього 100 екземплярами, кожен з яких буде коштувати € 108 000. Перші поставки очікуються до кінця наступного року.

Мотоцикл AMB 001 Aston Martin і Brough Superior, це концепт легкого спортивного мотоцикла з передньою вилкою і двома поперечними важелями, алюмінієвим поворотним важелем, титановими руків'ями, випускним колектором Inconel і панелями з конструкційного вуглецевого волокна. Ексклюзивні колеса мотоцикла також виготовлені з алюмінію.

Він оснащений турбодвигуном V-twin з подвійним верхнім розташуванням циліндрів з турбонаддувом потужністю 997 куб. см, який розвиває потужність в 178 кінських сил. Двигун з'єднаний з послідовною трансмісією з шістьма швидкостями. Завдяки широкому використанню легких матеріалів AMB 001, мотоцикл важить всього 180 кг.

Стиль AMB 001 є більш сучасним, ніж нинішні моделі Pendine Sand Racer і Super Sports 100 від Brough Superior. Кузов зроблений в традиційних гоночних кольорах Aston Martin — Stirling Green і матово-чорному. Розробники стверджують, що його аеродинамічні крила в стилі S-Curve, прикріплені до переднього обтекателю, забезпечують функціональну притискну силу. Зшиті вручну сідла і руків'я керма оздоблені шкірою Oxford Tan, а на передньому обтічнику розміщений цифровий приладовий відсік з відліками швидкості обертів двигуна і вибору передач.

Як повідомляло видання "Коментарі", американська компанія Harley-Davidson відновила виробництво електромотоциклів LiveWire.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!