Головна Новини HI-tech технології Ілон Маск представить давно обіцяний електропікап у цьому місяці
commentss НОВИНИ Всі новини

Ілон Маск представить давно обіцяний електропікап у цьому місяці

Ілон Маск представить електропікап, над створенням якого працював з 2013 року

7 листопада 2019, 13:01 comments2774
Поділіться публікацією:
Ілон Маск представить давно обіцяний електропікап у цьому місяці

Компанія Tesla представить свій довгоочікуваний електричний пікап 21 листопада. Про це Ілон Маск написав у середу в Twitter. За його словами, вантажівка, яку Маск назвав Cybertruck, повинна виглядати як щось схоже на автомобіль з "Той що біжить по лезу".

Вантажівка буде представлена в дизайн-студії Tesla в Лос-Анджелесі, штат Каліфорнія, де і базується штаб-квартира SpaceX. Спочатку Маск планував показати пікап раніше в цьому році, але у вересні оголосив, що переносить захід на листопад. Маск заявив, що майбутній пікап має "несамовитий" дизайн, з кращою корисністю, ніж Ford F-150, і чудовими характеристиками в порівнянні з базовим Porsche 911.

Ідея пікапа Tesla виникла з 2013 року. Ілон Маск провів останні шість років, дражнячи громадськість постійними анонсами нової розробки, але не повідомляючи ніяких конкретних деталей. Він розповів, що вантажівка буде вміщати шість осіб. Його ціна коливатиметься від 50 000 доларів і пропонуватиме дальність від 400 до 500 миль у варіанті з найвищою ціною. 

LSlBJ9CXjH6108JOyVVaT2msh.jpeg

Що стосується того, як буде виглядати вантажівка, Маск не запропонував нічого, крім безлічі посилань на його естетику "кіберпанку". Також він продемонстрував одне дуже темне і нерозбірливе зображення-тизер (видно вище). Це призвело до постійного потоку фан-рендерів, багато з яких межують із безглуздям.

Дата, оголошена в середу, означає, що пікап Tesla буде представлений одночасно з автосалоном в Лос-Анджелесі. Очікується, що компанія Ford представить позашляховик в стилі Mustang, свій перший електромобіль для масового ринку. Нагадаємо, що Tesla має довгу історію пропуску традиційних автосалонів на користь проведення власних заходів.

Як повідомляло видання "Коментарі", Ілон Маск анонсував випуск електровантажівки Tesla Semi.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!