Головна Новини HI-tech технології Французький автовиробник Peugeot представив перший електрофургон
commentss НОВИНИ Всі новини

Французький автовиробник Peugeot представив перший електрофургон

Компанія Peugeot вже продає електричні Citroen Berlingo і Peugeot Partner і скоро випустить електро-версії всієї легкої комерційної лінійки

7 листопада 2019, 14:54 comments2422
Поділіться публікацією:
Французький автовиробник Peugeot представив перший електрофургон

Французький автовиробник Peugeot представив перший электрофургон моделі e-Expert. Портал Automotive News повідомляє, що електричний фургон буде доступний з двома різними рівнями електричного діапазону. Базові моделі будуть мати акумулятор потужністю 50 кВт / год з діапазоном 200 км за стандартами WLTP. Доступна батарея потужністю 75 кВт матиме радіус дії 300 км.

До 2021 року Peugeot планує випустити електричні версії всієї своєї легкої комерційної лінійки, що означає, що Citroen і Opel/Vauxhall, ймовірно, послідують його прикладу. В даний час Peugeot продає електричні версії Citroen Berlingo і Peugeot Partner попереднього покоління, а також версії нового покоління на базі ICE. Електричні моделі нового покоління, як очікується, незабаром будуть випущені.

На початку цього року Peugeot також дебютувала з електричними версіями своїх повнорозмірних близнюків Peugeot Boxer і Citroen Relay. Він досі не випустив технічні подробиці про електричну трансмісію фургонів, але вона досягне електричного діапазону в 227 км на більш м'якому циклі руху NEDC для моделей з короткою кузовом і 272 км для моделей з більш довгим кузовом.

Незважаючи на те, що дизельне паливо залишається домінуючим, електричні фургони стають все більш поширеними в Європі по мірі того, як стає все актуальнішим захист навколишнього середовища. За даними Bloomberg, протягом наступного десятиліття більше 24 міст остаточно відмовляться від дизельних автомобілів.

Як повідомляло видання "Коментарі", Ілон Маск представить давно обіцяний электропікап в цьому місяці.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!