Головна Новини HI-tech технології Німецький автовиробник Volkswagen представить концепт нового електрокара
commentss НОВИНИ Всі новини

Німецький автовиробник Volkswagen представить концепт нового електрокара

Електрокар Space Vizzion буде туристичним автомобілем з елементами позашляховика

8 листопада 2019, 15:17 comments2897
Поділіться публікацією:
Німецький автовиробник Volkswagen представить концепт нового електрокара

Німецький автовиробник Volkswagen показав ескізи нового концепту електрокара ID. Space Vizzion. Офіційна презентація нової концепції пройде 19 листопада на автомобільному шоу в Лос-Анжелесі.

Space Vizzion — це п'ятидверний універсал. Фірма воліє називати його новим поглядом на кросовер з репліками туристичекого автомобіля, але схожого на позашляховик.

Тизер VW пропонує тільки два зображення кабіни, і вони показує чотири крісла з довгою центральною консоллю, що розділяє їх. Є цифрова кабіна з маленьким дисплеєм перед водієм і набагато більшим екраном на центральній консолі. В оббивці використаний матеріал AppleSkin — різновид веганскої шкіри.

У концепціях Space Vizzion використовується модульна матриця електроприводу VW, яка спеціально призначається для майбутніх електромобілів. Компанія стверджує, що ця модель буде мати пробіг 300 миль (483 км).

VW вказує, що робоча версія концепції Space Vizzion з'явиться в кінці 2021 року. Вона може виглядати не зовсім так, як її представлять в Лос-Анджелесі, тому що компанія планує пропонувати різні версії для Північної Америки, Європи і Китаю.

Трьохдверний хетчбек ID.3 стане першою моделлю лінійки електромобілів, яка надійде в продаж, але не буде доступна у Сполучених Штатах. Замість цього американці отримають кросовер ID.4, можливо, вже наприкінці 2020 року.

Як повідомляло видання "Коментарі", Ілон Маск представить давно обіцяний електропікап в цьому місяці.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!