Головна Новини HI-tech технології Компанія Tesla показала перші "китайські" електрокари
commentss НОВИНИ Всі новини

Компанія Tesla показала перші "китайські" електрокари

Компанія Ілона Маска представила перші автомобілі компанії, виготовлені в Китаї

11 листопада 2019, 16:22 comments2713
Поділіться публікацією:
Компанія Tesla показала перші "китайські" електрокари

Компанія Tesla Inc. представила свої перші автомобілі, побудовані в Китаї. Це стало важливою віхою для компанії Ілона Маск, оскільки вона готується почати продажі електричних седанів вітчизняного виробництва на найбільшому у світі автомобільному ринку.

Зібрані в новому Шанхайському Gigafactory Tesla, який почав свою діяльність в січні, перші седани Model 3 були виконані в синьому кольорі і були прикрашені фірмовим знаком китайських ієрогліфів. Окремі місцеві ЗМІ були запрошені в кінці минулого тижня на тест-драйв автомобілів, вартість яких починається приблизно з 50 000 доларів.

Перший в Китаї завод, який повністю належить іноземному автомобілебудівникові — і перший Tesla за межами США — це вирішальний тест на прагнення Маска довести, що його виробник може підтримувати прибутковість, оскільки він робить ставку на китайський попит на електромобілі.

Завод випускає автомобілі в невеликих кількостях в рамках підготовки. Tesla працює з місцевою владою, щоб отримати сертифікат виробництва і сподівається добитися своэъ мети до кінця року, заявив голова Tesla в Китаї Робін Денхольм минулого тижня в Шанхаї.

Як повідомляло видання "Коментарі", Ілон Маск анонсував випуск электровантажівки Tesla Semi.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!