Головна Новини HI-tech технології У Лос-Анджелесі представили електрокросовер e-tron Sportback
commentss НОВИНИ Всі новини

У Лос-Анджелесі представили електрокросовер e-tron Sportback

Німецький автовиробник Audi представив моделі e-tron Sportback 50 і e-tron Sportback 55 на автосалоні в Лос-Анджелесі

20 листопада 2019, 15:18 comments1820
Поділіться публікацією:
У Лос-Анджелесі представили електрокросовер e-tron Sportback

Німецький автовиробник Audi представив електричний кросовер e-tron Sportback на автосалоні в Лос-Анджелесі. E-tron Sportback іде за запуском на початку цього року першого повністю електричного автомобіля Audi e-tron 2019. Audi планує запропонувати два варіанти автомобіля: Sportback 50 і Sportback 55. 

Компанія Audi називає цей e-tron Sportback купе-позашляховиком. Але це не дводверний автомобіль з фіксованим дахом і похилою задньою частиною, хоча в дизайні присутні елементи "купе". Фактично це позашляховик з дахом, який рівно витягується над кабіною, а потім круто опускається до її задньої частини. Також є класична функція "Sportback" в корпусі, де нижній край бічного вікна піднімається назад.

До руху базовий e-tron Sportback 50 призводить установка, що складається з двох електромоторів сумарною потужністю 313 кінських сил. Вони живляться від акумулятора ємністю 71 кіловат-година. Без підзарядки він може проїхати 347 кілометрів. Більш потужний Audi e-tron Sportback 55 має акумуляторну батарею на 86,4 кіловат-години з дальністю дії до 446 кілометрів в циклі WLTP ЄС. Компанія відома своїм освітленням і зробила це ключовою особливістю Sportback. Автомобіль має нову цифрову матрицю фар, яка розбиває світло на крихітні пікселі. Результатом є точне освітлення з високою роздільною здатністю.

Sportback з'явиться в Європі навесні 2020 року, а Sportback 55 у США восени 2020 року. Зазначається, що в Європі e-tron Sportback можна буде купити за 71,35 тисячі євро.

Як повідомляло видання "Коментарі", інженери компанії Audi предствили концепт гібридного електронного скутера-скейтборда.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!