Головна Новини HI-tech технології Британські гральні автомати оснастили штучним інтелектом
commentss НОВИНИ Всі новини

Британські гральні автомати оснастили штучним інтелектом

Британські гральні автомати використовують штучний інтелект для виявлення найбільш емоційних гравців

20 листопада 2019, 16:02 comments1985
Поділіться публікацією:
Британські гральні автомати оснастили штучним інтелектом

Кожен гральний автомат в британських букмекерських конторах працює за допомогою програмного забезпечення, яке призначено для виявлення і запобігання проблемної поведінки гравців. Система блокує гравців на 30 секунд, якщо виявляє нестійкий або надмірний азарт.

Поки діє коротке блокування, на екранах автоматів відображаються попередження про необхідність дотримуватися правил безпеки під час гри. Втім, деякі експерти вважають, що вимушена перерва "ймовірно, недостатньо тривала, щоб відтворити необхідний ефект".

Система інформування анонімних гравців з штучним інтелектом (AI) була запущена в цьому місяці Радою зі ставок та азартних ігор (BGC), галузевою групою, що представляє 90% британського ринку ставок та ігор. Серед моделей поведінки, які технологія намагається виявити — гонитва за втратами, занадто довгий час на одному автоматі і швидка участь у ряді ігор. За словами представника BGC, коли на ігровому автоматі спрацьовує примусова перерва, співробітники букмекерських контор отримують попередження. Також BGC розгорнула систему для гравців, які використовують особисті облікові записи для входу та гри. При аналізі гри необхідно враховувати попередню проблемну поведінку під час азартних ігор.

За інформацією BGC, тисячі магазинів вже встановили цю технологію на гральних автоматах. Наприклад, система була розгорнута в 1600 магазинах торговельної мережі Betfred і в 3200 магазинах компанії Ladbrokes Coral.

Як повідомляло видання "Коментарі", Австралійський університет La Trobe представив гарнітуру для вивчення анатомії.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!