Головна Новини HI-tech технології Компанія з Південної Каліфорнії представила концепт електричного гіперкара
commentss НОВИНИ Всі новини

Компанія з Південної Каліфорнії представила концепт електричного гіперкара

Компанія Karma Automotive представила концепт повністю електричного концептуального автомобіля на автосалоні в Лос-Анджелесі

21 листопада 2019, 12:27 comments1877
Поділіться публікацією:
Компанія з Південної Каліфорнії представила концепт електричного гіперкара

Компанія Karma Automotive з Південної Каліфорнії представила новий, повністю електричний концептуальний автомобіль з дверцятами і вражаючими характеристиками на автосалоні в Лос-Анджелесі.
За повідомленнями компанії електромобіль SC2 має 1100 кінських сил і може розвивати швидкість від 0 до 60 миль в годину менш ніж за 1,9 секунди. Електромобіль здатний проїхати 560 кілометрів без підзарядки завдяки його "I-подібній" акумуляторній батареї потужністю 120 кВт-ч. Karma Automotive також повідомляє, що дводверний розкішний автомобіль покликаний стати "сміливою демонстрацією" майбутнього напрямку і технологій компанії, включаючи датчики відбитків пальців і розпізнавання облич для входу в автомобіль.
SC2 дебютував разом з новою Revero GTS 2020 року, продуктивною версією гібридного електромобіля Revero GT від Karma, який дебютував раніше в цьому році. Revero GTS, за інформацією Karma, розвиває швидкість від 0 до 60 миль в годину за 3,9 секунди і має діапазон пробігу EV 560 кілометрів.
Karma Automotive в даний момент приймає попередні замовлення на Revero GTS, який буде коштувати 149 950 доларів. Виробництво автомобіля, як очікується, почнеться в першому кварталі 2020 року.
Karma Automotive була заснована в 2014 році колишніми співробітниками фірми Fisker Automotive, яку заснував відомий автомобільний дизайнер Хенрік Фіскер в 2007 році. Але ця фірма збанкрутувала. Компания Karma Automotive базується в Південній Каліфорнії, але вона належить Wanxiang Group, великому китайському постачальника автозапчастин.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!