Головна Новини HI-tech технології Компанія Xiaomi анонсувала власну технологію швидкої зарядки SuperWarge Turbo
commentss НОВИНИ Всі новини

Компанія Xiaomi анонсувала власну технологію швидкої зарядки SuperWarge Turbo

Xiaomi заявляє, що зможе зарядити батарею смартфона за 17 хвилин

25 листопада 2019, 13:12 comments1440
Поділіться публікацією:
Компанія Xiaomi анонсувала власну технологію швидкої зарядки SuperWarge Turbo

Компанія Xiaomi вперше продемонструвала свою технологію провідної швидкої зарядки SuperWarge Turbo потужністю 100 Вт на початку цього року. Тепер компанія повідомила, що її появи в комерційних пристроях можна очікувати в наступному році. Згідно з повідомленнями китайських соціальних мережах, виробник смартфонів оголосив про терміни в межах своєї конференції розробників на своєму внутрішньому ринку на початку цього тижня. Досі немає ні слова про те, який смартфон стане першим, який використовує технологію швидкої зарядки 100 Вт.

Згідно численним користувацьким звітам про Weibo, Xiaomi запропонувала ще один погляд на свою технологію швидкої зарядки з провідною зарядкою SuperWarge Turbo 100 Вт. Компанія зазначила, що вона з'явиться в пристроях в наступному році. Враховуючи, що Xiaomi працює над швидкою зарядкою 100 Вт вже деякий час, очікувати її появи на смартфонах варто в наступному році.

За інформацією Xiaomi, технологія швидкої зарядки 100 Вт дозволить повністю зарядити батарею ємністю 4000 мАч всього за 17 хвилин. Xiaomi — не єдина компанія, яка претендує на 100 Вт або більш високу швидкість зарядки. Vivo також раніше продемонструвала свою технологію швидкої зарядки 120 Вт. Компанія стверджує, що може заряджати акумулятор ємністю 4000 мАч всього за 13 хвилин. При цьому, ні Xiaomi, ні Vivo не випустили свої технології швидкого заряджання в комерційних пристроях. Як і Xiaomi, Vivo може випустити телефон з підтримкою швидкої зарядки 120 Вт в наступному році.

На Weibo є припущення, що Mi Mix 4 міг би стати першим смартфоном з підтримкою швидкої зарядки 100 Вт, проте немає ніяких достовірних доказів в на користь цих чуток.

Як повідомляло видання "Коментарі", Xiaomi патентує новий смартфон з двома дисплеями.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!