Головна Новини HI-tech технології Користувачам Facebook будуть платити на надання конфіденційної інформації
commentss НОВИНИ Всі новини

Користувачам Facebook будуть платити на надання конфіденційної інформації

Користувачам Facebook будуть платити за надання особистих даних під час участі в опитуваннях

26 листопада 2019, 17:03 comments1715
Поділіться публікацією:
Користувачам Facebook будуть платити на надання конфіденційної інформації

Компанія Facebook представила Viewpoints, свій новий спеціалізований додаток для дослідження ринку. Він пропонує винагороду для користувачів, які беруть участь в опитуваннях. Це відбулося через рік після того, як компанія була залучена в скандали, пов'язані з дослідним додатком, який збирав дані про користувачів.

Згідно з офіційною заявою, Facebook має намір поліпшити свої продукти, включаючи Instagram, WhatsApp, Portal, Oculus і сам Facebook, грунтуючись на думці користувачів. Опитування обіцяють бути більш прозорими для користувачів щодо всіх даних, які будуть збиратися, і процесів, необхідних для їх отримання.

K5Arl-uDPfBz80ss7F1WoOc9b.png

Щоб взяти участь в опитуваннях, користувачеві необхідно завантажити і встановити додаток Viewpoints на свій iPhone або телефон Android. Застосунок покаже, які дослідницькі програми доступні. Вони можуть відрізнятися для кожної людини. Після відправки запитаних даних користувачі отримають суму, яка буде виплачена через обліковий запис PayPal.

Facebook повідомляє, що буде запитувати таку інформацію, як ім'я, адреса електронної пошти, дата народження, стать та фактичне місцезнаходження, але обіцяє не передавати ці дані третім особам. В даний час в опитуванні на території США можуть брати участь тільки особи старше 18 років. Але, згідно з даними Verge, програма дослідження поки доступна не всім у цій групі.

Як повідомляло видання "Коментарі", компанія Facebook усунула чергову уразливість в комунікаційному сервісі WhatsApp.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!