Головна Новини HI-tech технології Компанія Facebook придбала творця популярної VR-гри Beat Sabre
commentss НОВИНИ Всі новини

Компанія Facebook придбала творця популярної VR-гри Beat Sabre

Компанія Beat Games стане частиною віртуальної ігрової групи Facebook Oculus Studios

27 листопада 2019, 17:04 comments2356
Поділіться публікацією:
Компанія Facebook придбала творця популярної VR-гри Beat Sabre

Facebook купує Beat Games, розробника популярної ритм-гри віртуальної реальності Beat Sabre. Портал TechCrunch повідомив, що Beat Games продовжить працювати незалежно, але стане частиною Oculus Studios, віртуальної ігрової групи Facebook. У своєму блозі директор по контенту Oculus Майк Верду заявив, що гра буде випускатися на всіх платформах. Також студія не буде віддавати перевагу гарнітурам Oculus для оновлень або нового контенту, такого як музичні пакети.

Oculus в основному описує цю покупку як спосіб запропонувати Beat Games — крихітній студії, раніше відомій як Hyperbolic Magnetism, — більше ресурсів для розробки. До свого придбання Beat Sabre вже почала розширювати свій невеличкий каталог оригінальних пісень новими музичними пакетами. У грудні компанія також випускає новий 360-градусний ігровий режим.

Beat Sabre — свого роду щось середнє між Dance Dance Revolution і дуеллю на світлових мечах, випущеної в 2018 році — був рідкісним проривом в нішевій області віртуальних ігор. В даний час вона доступна на всіх основних високопродуктивних VR-платформах, включаючи Oculus Rift і Quest.

Компанія Oculus профінансувала багато ексклюзивного контенту Rift і Quest, але це придбання кроссплатформної гри не є частиною її звичайної стратегії. Це те, що зробили інші великі компанії. Наприклад, Google, яка фактично не має апаратного забезпечення для віртуальної реальності, придбала програмне забезпечення для малювання Tilt Brush і студію, на якій працюють Job Simulator і Vacation Simulator, Owlchemy Labs.

Oculus також не виключає придбання більшої кількості студій. "Ми вивчаємо безліч способів прискорення віртуальної реальності, і ми думаємо, що наступний рік буде неймовірним через запуски і анонси VR-ігор. Ми дуже раді, що Beat Games приєдналися до нашої команди. Це тільки початок", — йдеться в повідомленні.

Як повідомляло видання "Коментарі", користувачам Facebook будуть платити за надання конфіденційної інформації.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!