Головна Новини HI-tech технології Поліція Дубая патрулюватиме вулиці на електромобілях Tesla
commentss НОВИНИ Всі новини

Поліція Дубая патрулюватиме вулиці на електромобілях Tesla

26 листопада поліція Дубая опублікувала фотографію Cybertruck з хештегом «#CyberTruckDubai Police - 2020»

29 листопада 2019, 13:55 comments2052
Поділіться публікацією:
Поліція Дубая патрулюватиме вулиці на електромобілях Tesla

Поліція Дубая буде патрулювати вулиці на електромобіль Tesla Cybertruck. Електричний пікап був представлений 22 листопада, а його виробництво почнеться в кінці 2020 року.

Серед суперкарів, які вже знаходяться в елітному парку патрульних автомобілів поліції Дубая — Mercedes-AMG GT 63 S, Bentley Continental GT, Lamborghini Aventador, Bugatti Veyron, Aston Martin One-77 і Ferrari FF. 26 листопада поліція Дубая опублікувала в Twitter зображення Cybertruck з написом "#CyberTruckDubai Police — 2020".

Tesla Cybertruck доступний в одномоторному RWD, двухмоторному AWD і трехмоторному AWD варіантах. У той час як RWD з одним двигуном має дальність понад 402 км, AWD з двома двигунами може подолати більш ніж 482 км. Заявлена дальність поїздки тридвигунного повного приводу становить 804 км.

Ціна Tesla Cybertruck варіюється від 39 900 доларів США до 69 900 доларів США. Опція самостійного водіння обійдеться клієнтові на 7000 доларів США більше. Корпус Cybertruck виготовлений з надтвердої нержавіючої сталі 30Xcold-roll. Він має броньовані скляні вікна, які розбилися на прем'єрі електричного пікапа при демонстрації їх міцності. Салон автомобіля може вмістити шість осіб і оснащений 17-дюймовим сенсорним екраном.

Як повідомляло видання "Коментарі", Ілон Маск представив довгоочікуваний пікап Cybertruck.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!