Головна Новини HI-tech технології Cybertruck від Tesla переміг Ford у перетягуванні канату
commentss НОВИНИ Всі новини

Cybertruck від Tesla переміг Ford у перетягуванні канату

Cybertruck Ілона Маска переміг автомобіль F-150 в перетягуванні каната, але компанія Ford не змирилася з поразкою

2 грудня 2019, 16:45 comments4155
Поділіться публікацією:








Cybertruck від Tesla переміг Ford у перетягуванні канату

Через кілька днів після того, як Ілон Маск представив новий Cybertruck від Tesla, він опублікував відео з новим пікапом, який брав участь у перетягуванні каната з Ford F-150. На відео видно, що електричний Cybertruck легко перемагає пікап Ford. Але віце-президент дочірньої компанії автовиробника Ford Сандіп Мандра звинуватив Маска у тому, що змагання були несправедливими. Тоді Маск погодився провести повторний матч, заявивши, що він має намір записати нове відео на наступному тижні.

Ряд блогів вказав на очевидну невідповідність у матчі. F-150 — модель заднього приводу, в той час як Cybertruck — повний привід. F-150 виглядає як більш компактний STX з 2,7-літровим двигуном EcoBoost V6, що означає, що він легший, ніж Cybertruck. Відео було досить суперечливим. Вчений Ніл де Грас Тайсон висловив свою думку в Twitter, зазначивши, що електромобілі "дуже важкі" над осями, що дасть Cybertruck більшу тягу при перетягуванні каната.


Нове змагання збираються провести вже наступного тижня в присутності представників Tesla і Ford, а підсумкове відео буде опубліковано на Twitter Ілона Маска.

У свою чергу, прес-секретар Ford вже повідомив, що заява Сандіпа Мандри була лише жартом, оскыльки лідеру американського ринку пікапів "нічого доводити" виробнику, який тільки виходить в даний сегмент.

Як повідомляло видання "Коментарі", LEGO пожартували над Ілоном Маском.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!