Головна Новини HI-tech технології Популярний месенджер запустив функцію переказу грошей Moneytou
commentss НОВИНИ Всі новини

Популярний месенджер запустив функцію переказу грошей Moneytou

За допомогою спеціальної функції Moneytou можна здійснювати грошові перекази по території України

3 грудня 2019, 13:16 comments1864
Поділіться публікацією:
Популярний месенджер запустив функцію переказу грошей Moneytou

Сьогодні компанії Mastercard і Rakuten Viber анонсували в Україні нову функцію для месенджера — грошові перекази Moneytou. Як зазначають в компаніях, користувачам навіть не потрібно знати чи пам'ятати номер карти людини, якій він переводитиме гроші. Досить того, що її номер був у контактах.

Функція грошових переказів працює з цифровим гаманцем Masterpass. Він підтримує карти всіх українських банків. Для того, щоб переказати кошти, необхідно виконати дві важливі умови. Перша умова — переклад здійснюється тільки за картками банків України. А друга — номер Viber повинен належати українському мобільному оператору.

Щоб перевести гроші, необхідно відкрити в месенджері чат з тією людиною, якій будуть переводитися гроші. Потім натиснути на кнопку gif і потім вибрати сервіс з доступного переліку послуг. Зареєструватися і додати карту, потім вибрати функцію "відправити переказ", вибрати картку і вказати потрібну суму. Слід звернути увагу, що максимальна сума одного переказу становить ₴ 14900, а комісія за кожен переказ — ₴ 5 1%

Після здійснення переказу необхідно підтвердити транзакцію. Користувач, якому призначалися гроші, отримає повідомлення, що йому прийшов переказ. Щоб отримати кошти, потрібно просто натиснути на повідомлення, таким чином, прийнявши переказ. І ще одне важливе уточнення: його картка повинна бути прикладена до гаманця Masterpass.

Як повідомляло видання "Коментарі", Visa створила бота для грошових переказів через Viber.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!