Головна Новини HI-tech технології Додаток Google Photos отримав функцію чатів
commentss НОВИНИ Всі новини

Додаток Google Photos отримав функцію чатів

В додатку Google Photos з'явиться функція чатів

4 грудня 2019, 16:10 comments1568
Поділіться публікацією:
Додаток Google Photos отримав функцію чатів

Компанія Google впроваджує новий спосіб безпосередньо відправляти фотографії і спілкуватися в чаті з іншими користувачами в додатку Google Photos. Додаток дозволить користувачам швидко і легко обмінюватися одноразовими фотографіями чи відео з іншою людиною, замість того щоб вживати додаткових заходів для створення загального альбому.

Сама функція проста у використанні. Вибравши фотографію і натиснувши кнопку "Поділитися", користувач може вибрати нову опцію "Відправити Google Photos". Потім він може натиснути на значок найбільш частих контактів або виконати пошук користувачів по імені, номеру телефону або електронної пошти.

Однак для отримання фотографій одержувачу потрібен обліковий запис Google, оскільки для перегляду розмови йому необхідно ввійти в систему. Це може певною мірою обмежити цю функцію, оскільки не кожен є користувачем Google. Але з урахуванням того, що зараз існує мільярд користувачів Google Photos, цілком ймовірно, що більшість людей, з якими ви хочете поділитися, будуть мати обліковий запис. Також є можливість використовувати цю функцію, щоб почати груповий чат, вибравши "Нова група", а потім додавши одержувачів.

UXbrD8T6mY3076909b-mgg0Kh.gif

За інформацією Google, ідея з новою опцією прямого обміну полягає не в тому, щоб замінити популярні серед користувачів програми для обміну повідомленнями. Функція повинна перенести в Google Photos деякі дії з обміну фотографіями, які відбуваються в програмах обміну повідомленнями.

Нова функція запускається сьогодні, але розгортання відбудеться протягом наступного тижня. Вона буде підтримуватися на всіх платформах, включаючи iOS, Android і веб.

Як повідомляло видання "Коментарі", співзасновники Google оголосили про відставку.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!