Головна Новини HI-tech технології Португалія не підтримає санкції проти Huawei
commentss НОВИНИ Всі новини

Португалія не підтримає санкції проти Huawei

Португальці не мають наміру приєднатися до санкцій проти Huawei

6 грудня 2019, 12:50 comments1551
Поділіться публікацією:
Португалія не підтримає санкції проти Huawei

Міністр закордонних справ Португалії Аугусто Сантуш Сілва повідомив, що уряд Португалії буде дотримуватися суворих правил внутрішнього розпорядку та Європейського союзу (ЄС) у своєму запланованому публічному тендері для мобільної мережі 5G наступного покоління.

На спільній прес-конференції з держсекретарем США Майком Помпео Сантуш Сілва заявив, що Португалія не виключає участі будь-якої компанії в запланованому відкритому тендері по мережі 5G. Також глава МЗС сказав, що заявки від операторів 5G в Португалії будуть оцінюватися у відповідності з нормами Португалії та ЄС, додавши, що всі іноземні інвестиції заохочуються.

Уряд Португалії заявив, що він не буде вибирати інвесторів за національністю і що ринок буде вибирати у відповідності з кращими умовами ведення бізнесу. Національне управління зв'язку Португалії (Anacom) оголосило в жовтні про проведення аукціону в наступному році з метою розподілу частот 5G для операторів.

Місцевий телекомунікаційний оператор NOS оголосив в кінці жовтня, що він повністю покрив Матозіньюш, місто на півночі країни, що робить його "першим" мобільним містом п'ятого покоління в Португалії.

Як повідомляло видання "Коментарі", Huawei прибрала американські компоненти зі своїх смартфонів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!