Головна Новини HI-tech технології Китайська компанія створила 3D-друковану берегову стіну
commentss НОВИНИ Всі новини

Китайська компанія створила 3D-друковану берегову стіну

Китайці створили берегову стіну, яка стала найбільшою у світі 3D-друкованою структурою

9 грудня 2019, 11:35 comments2141
Поділіться публікацією:








Китайська компанія створила 3D-друковану берегову стіну

Китайська будівельна компанія Winsun завершила будівництво 3D-друкованої стіни в місті Сучжоу. Її довжина складає більше 500 метрів і в даний час вона є найбільшою в світі 3D-друкованої структурою. Про це повідомив портал 3D Printing Media Network.

Стіна є річковим облицюванням, яке являє собою тип похилої стіни. Вона призначена для захисту берегової лінії від ерозії шляхом поглинання енергії водного потоку.

Такі споруди можуть мати життєво важливе значення для збереження прибережних місць проживання. Земляні роботи і укладання фундаменту, які потрібні традиційним засобам їх будівництва, можуть призвести до забруднення водних шляхів та інших екологічних проблем.


Завдяки 3D-друку свого облицювального покриття, Winsun змогла слідувати природному контуру річки в Сучжоу, за даними 3D Printing Media Network, що значно поліпшило екосистему.

Порівняно з традиційними технологіями будівництва, 3D-друк облицювання також був дешевшим, швидшим і потребував менших затрат праці на місці, заявив представник компанії Winsun у відео, яке висвітлює проект. Схоже, що це перше 3D-друковане річкове покриття не буде останнім.

Як повідомляло видання "Коментарі", компанія BigRep представила 3D-друкований електромобіль.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!