Головна Новини HI-tech технології Мобільний додаток Snapchat надасть нову розважальну функцію
commentss НОВИНИ Всі новини

Мобільний додаток Snapchat надасть нову розважальну функцію

Мобільний додаток Snapchat надасть нову функцію, яка дозволить вставляти свої селфі у відео

9 грудня 2019, 17:30 comments2566
Поділіться публікацією:
Мобільний додаток Snapchat надасть нову розважальну функцію

Секретною зброєю мобільного додатку Snapchat є його надприродні алгоритми зміни обличчя і стеження. І тепер він тільки що розгорнув їх з великим ефектом у новій функції чату під назвою Cameos. Ця функція вставляє ваше селфі в короткі, циклічні відео за участю кішок, візків, автомобілів і багато чого іншого. Ідея полягає в тому, щоб відправити своїм друзям виразний GIF, з користувачем у головній ролі.
Згідно з наданим GIF-додатком, користувач може виглядати як антропоморфізована кішка, або хтось, хто їде на візку для покупок, або як гігантський анімований смайлик "великими пальцями вниз" і багато іншого. Користувач також може додати своє власне повідомлення, і, як і слід було очікувати, Snapchat також буде створювати вирази обличчя, рухи рота і багато іншого.
Якщо ваш друг також налаштований на Cameos, ви можете включити його у веселощі. Все, що вам потрібно зробити, це відкрити чат, натиснути кнопку смайликів, натиснути значок Cameos і зробити селфі. Потім ви отримаєте можливість вибрати, чи хочете ви включити Cameos для двох осіб. Ви можете відправити цю Cameos комусь ще через чат, використовуючи ті ж елементи управління.
Ця функція має великий комедійним потенціалом і може допомогти Snapchat випередити Instagram і інших конкурентів, принаймні, до тих пір, поки вони не зрозуміють, як його скопіювати. Cameos вийдуть 18 грудня для iOS і Android з 150 камеями, що дає безліч можливостей для самовираження.
Як повідомляло видання "Коментарі", в Snapchat можна видаляти повідомлення.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!