Головна Новини HI-tech технології Компанія Jaguar оновила програмне забезпечення електромобіля I-Pace
commentss НОВИНИ Всі новини

Компанія Jaguar оновила програмне забезпечення електромобіля I-Pace

Британський автовиробник Jaguar удосконалив програмне забезпечення для електромобіля I-Pace

10 грудня 2019, 14:01 comments1501
Поділіться публікацією:
Компанія Jaguar оновила програмне забезпечення електромобіля I-Pace

Компанія Jaguar випускає оновлення програмного забезпечення для свого першого електромобіля I-Pace, який подарує позашляховику додаткові 12 миль. Британський автовиробник заявляє, що йому вдалося вичавити додатковий запас з акумуляторної батареї електричного позашляховика потужністю 90 кВт / год почасти завдяки висновкам, зробленим з гоночної серії I-Pace, яка відкрила свій другий сезон в минулому місяці. Перед оновленням у I-Pace було близько 234 миль при повній зарядці EPA. Але після оновлення I-Pace зможе проїхати до 246 миль.

Jaguar — один з багатьох автовиробників, що беруть участь у Формулі E, п'ятирічної світової гоночної серії. Але в 2018 році компанія також запустила серію підтримки all-I-Pace для Формули E. Оснащений новим оновленням програмного забезпечення, I-Pace тепер буде виконувати більш ефективну роботу з передачі потужності від двох електродвигунів на колеса. Компанія також повідомила, що стала краще контролювати нагрів акумуляторного блоку, дозволяючи автомобілю частіше закривати вентиляційні отвори. Це знижує аеродинамічний опір. Водії зможуть запускати I-Pace при більш низькому рівні заряду.

Компанія Jaguar повідомила, що збільшення діапазону було досягнуто також почасти завдяки інформації, яку компанія дізналася з нових даних. Вона отримала їх з тисяч I-Paces, які вийшли на дорогу в минулому році. Тепер оновлені I-Paces краще впораються з використанням електродвигунів для гальмування, яке подає більше енергії назад у батарею. Jaguar також повідомляє, що удосконалила алгоритм обчислення дальності, щоб більш точно відображати кількість миль, які можна проїхати до повної розрядки батареї.

Як повідомляло видання "Коментарі", британський автовиробник Jaguar удосконалив суперкар F-Type.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!