Головна Новини HI-tech технології Компанія Samsung створила унікальне світлодіодне небо на борту корабля
commentss НОВИНИ Всі новини

Компанія Samsung створила унікальне світлодіодне небо на борту корабля

Компанія Samsung встановила 93-метровий вигнутий світлодіодний дисплей IF040H-D на борту корабля

10 грудня 2019, 16:43 comments1949
Поділіться публікацією:
Компанія Samsung створила унікальне світлодіодне небо на борту корабля

Компанія Samsung Electronics і MSC Cruises були нагороджені за кращий загальний досвід роботи з клієнтами від Daily DOOH, провідного галузевого видання, в знак визнання їх видатних інновацій в області цифрової реклами.

Samsung надала інтерактивні сенсорні екрани, цифрові рекламні вивіски і більше 2400 телевізорів в салоні для MSC Grandiosa, останнього і найбільшого флагмана MSC Cruises, в рамках свого багаторічного партнерства з компанією. MSC Cruises запустила цифрову екосистему MSC for Me в 2017 році, щоб надати своїм гостям новітній досвід круїзів.

Головним досягненням проекту є його внутрішня набережна, центральний соціальний центр корабля, де на стелі встановлений замовний 93-метровий вигнутий світлодіодний дисплей Samsung IF040H-D. Дисплей був динамічно розроблений для створення вражаючої атмосфери у всі часи. Він демонструє дивовижні візуальні подання три рази в день.

"Найдовше світлодіодне небо — це одна з унікальних особливостей наших кораблів покоління Meraviglia, в тому числі MSC Grandiosa, для створення унікального досвіду для наших гостей", — сказав Лука Пронзати, директор з бізнес-інновацій в MSC Cruises. "Ми працювали разом з Samsung над створенням цього ключового елемента багатофункціонального простору з використанням найсучасніших технологій. Це допомагає створювати різну атмосферу протягом дня і ночі, а також грає ключову роль в розважальному розкладі корабля з його серією неймовірних шоу".

Як повідомляло видання "Коментарі", Samsung представить нові бюджетні смартфони в цьому році.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!