Головна Новини HI-tech технології Перші польоти аеротаксі CityAirbus почнуться в 2021 році
commentss НОВИНИ Всі новини

Перші польоти аеротаксі CityAirbus почнуться в 2021 році

Аеротаксі CityAirbus eVTOL продовжує тестові польоти для здійснення перших безкоштовних перевезень в наступному році

10 грудня 2019, 17:12 comments1780
Поділіться публікацією:
Перші польоти аеротаксі CityAirbus почнуться в 2021 році

Аеротаксі CityAirbus eVTOL від компанії Airbus продовжує льотні випробування в рамках підготовки до безкоштовних польотів на початку наступного року. Генеральний директор Airbus Helicopters Бруно Даже у вівторок виставив на Twitter фотографію прототипу CityAirbus, завислого над заводами-виготовлювачами в Донауверті, Німеччина, де він був сконструйований.

"Ось недавня фотографія нашого демонстратора, що знаходиться в повітрі під час випробувань, напередодні безкоштовних польотів, запланованих незабаром в Манчінгу [Німеччина]. Майбутнє набуває форму!"- написав він.

За словами представника Airbus, оскільки об'єкти Donauwörth знаходяться недалеко від міста, виробник не може виконувати безкоштовні польоти на поточній стадії прототипу CityAirbus. "На початку наступного року ми доставимо його на аеродром Манчінга, де зможемо провести всі необхідні випробування", — заявив представник eVTOL.com.

У травні 2019 року Airbus анонсував перший прив'язний зліт демонстратора CityAirbus. Це повністю електричний 2,2-тонний літак, розрахований на перевезення чотирьох пасажирів в міських умовах. Кожен з чотирьох повітроводів з вуглецевого волокна містить коробку, яка складається з пари коаксіальних гребних гвинтів, що обертаються в протилежних напрямках, діаметром 2,2 метра. Верхній гвинт розташований над повітроводом в конструкції, оптимізованій для круїзного польоту.

Як повідомляло видання "Коментарі", французька авіабудівна компанія Airbus презентувала "розумний" пасажирський салон.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!