Головна Новини HI-tech технології У Мексиці будують житловий квартал за допомогою 3D-принтера
commentss НОВИНИ Всі новини

У Мексиці будують житловий квартал за допомогою 3D-принтера

Будинки надаватимуть малозабезпеченим сім'ям

20 грудня 2019, 17:10 comments1665
Поділіться публікацією:








У Мексиці будують житловий квартал за допомогою 3D-принтера

У Мексиці будують житловий квартал, призначений для малозабезпечених сімей, за допомогою 3D-принтера. Так, некомерційна британська благодійна організація Story New організувала будівництво житлового кварталу з 50 будинків в мексиканському штаті Табаско.

Варто відзначити, що цей проект є актуальним ще й тому, що штат розташований в сейсмічно активній зоні. Передбачається, що нові будівлі витримають підземні поштовхи.

Відомо, що на даний момент закінчено будівництво вже двох таких будинків. Зі слів фахівців, один будинок створюється за допомогою принтера Icon Vulcan II протягом 24 годин. У результаті виходить будинок, площею 55-75 квадратних метрів, де є один поверх, 2 спальні, вітальня, ванна і кухня.

Будинки надаватимуть сім'ям на умовах іпотечного кредиту з нульовим відсотком. Повідомляється, що мешканці виплачуватимуть по 20 доларів на місяць протягом 7 років.


Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що багач з Німеччини шукає компанію на новорічні свята через оголошення в газеті. Так, мільйонер готовий прийняти гостей у своєму величезному маєтку, яке оцінюється в 6,5 мільйона доларів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!