Головна Новини HI-tech технології Південнокорейський автовиробник Hyundai представить літаючий автомобіль
commentss НОВИНИ Всі новини

Південнокорейський автовиробник Hyundai представить літаючий автомобіль

Південнокорейський автовиробник Hyundai продемонструє свій літаючий автомобіль на виставці CES 2020

23 грудня 2019, 12:53 comments3589
Поділіться публікацією:
Південнокорейський автовиробник Hyundai представить літаючий автомобіль

Південнокорейський автовиробник Hyundai почав інвестувати мільярди доларів у майбутні методи транспортування, включаючи сегмент, який часто називають "літаючими автомобілями". Компанія заявила, що у неї є власний повітряний транспорт (PAV), готовий до демонстрації на виставці споживчої електроніки CES 2020. 

У поданні Hyundai, в містах майбутнього проблема завантаженості доріг буде вирішуватися за рахунок виходу в повітряний простір. Компанія вважає, що необхідно використовувати і літальні апарати, і автомобілі. Крім того, необхідно створити в різних районах пересадочні вузли, де ці два види транспорту будуть змінюватися.

Самі пункти пересадки передбачається перетворити в громадські простори. Автомобілі ж у цій схемі будуть спеціалізованими – з великими можливостями для персоналізації і функцією автопілотування. Автовиробник також продемонструє те, що він називає "спеціалізованим автомобілем", який буде включати в себе функції автономного водіння і безліч варіантів настройки. Компанія продемонструє всі свої розробки на виставці CES 2020 року, яка пройде в США.

Як повідомляло видання "Коментарі", південнокорейський автовиробник Hyundai представив концепцію гібридного позашляховика.

.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!