Головна Новини HI-tech технології ФБР розробило програму для боротьби з хакерами
commentss НОВИНИ Всі новини

ФБР розробило програму для боротьби з хакерами

ФБР запустило програму IDLE для захисту даних від хакерських атак

23 грудня 2019, 16:29 comments1547
Поділіться публікацією:
ФБР розробило програму для боротьби з хакерами

Кібератаки, які призводять до втрати величезних обсягів даних, стають все більш поширеною проблемою. Хакери націлені на все: від звичайних магазинів до великих лікарень та соціальних мереж, піддаючи людей ризику крадіжки особистих даних, фінансового шахрайства і багато чого іншого. Щоб допомогти вирішити цю проблему, використовується програма IDLE ФБР, яка фокусується на використанні помилкових даних, щоб ускладнити роботу зловмисників.

За повідомленнями порталу Ars Technica, виконуючий обов'язки помічника начальника відділу ФБР з питань кібернетичної взаємодії і розвідки Лонг Т. Чу заявив, що агентство використовує більш "цілісний" підхід до вирішення зростаючої проблеми кібератак. Замість того, щоб просто попереджати великі компанії про те, що вони стають жертвами, і реагувати на порушення безпеки після того, як вони відбулися, ФБР тепер також допомагає компаніям робити активні кроки, щоб запобігти цим спробам крадіжки даних шляхом їх приховування.

Робота виконується в рамках програми під назвою "IDLE". Програма описана як спроба заплутування за допомогою даних-приманок. Хакерам доведеться дуже старанно працювати, щоб відокремити підробки від реальних даних, що зробить загальну ідею злому цих компаній менш привабливою. Ідея полягає не в тому, щоб заманювати зловмисників висячою, але фальшивою інформацією. Скоріш, це допоможе захистити дані, які хакери вже шукають.

ФБР не говорить про тонкощі цієї програми зі зрозумілих причин. У звіті стверджується, що підроблені дані, створені в рамках цієї програми, розроблені відповідно до формату, що використовується компанією для своїх достовірних даних. Підроблені дані змішуються в пакет, але не матимуть негативного впливу на саму компанію. Однак ФБР не розкриває, як відбувається це поєднання, щоб уникнути надання інформації, яка може принести користь зловмисникам.

Як повідомляло видання "Коментарі", ФБР вважає російські мобільні додатки загрозою для США.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!