Головна Новини HI-tech технології Компанія Huawei розробляє альтернативу сервісам Google
commentss НОВИНИ Всі новини

Компанія Huawei розробляє альтернативу сервісам Google

Санкції проти Huawei змусили компанію розробляти власні сервіси і додатки

24 грудня 2019, 11:40 comments1444
Поділіться публікацією:
Компанія Huawei розробляє альтернативу сервісам Google

Санкції проти Huawei сильно вплинули на стратегію і просування компанії. У новому звіті Economic Times йдеться, що Huawei активно співпрацює з індійськими розробниками для створення альтернатив найбільш популярних додатків Google. Санкції забороняють новим пристроям Huawei і Honor встановлювати додатки, які використовує багато людей, такі як Maps, Google Disk і Gmail.

Генеральний директор Huawei і Honor India Чарльз Пен розповів ET: "У нас є власна HMS, і ми намагаємося створити мобільну екосистему. Більшість ключових додатків, таких як навігація, платежі, ігри і обмін повідомленнями будуть готові до кінця грудня".

Екосистема додатків Google надзвичайно обширна. Наприклад, Google Maps, Gmail, Google Pay, YouTube і Google Play Store. Через це Huawei змушена створювати альтернативну екосистему додатків для задоволення потреб своїх користувачів смартфонів. Підтримуваний Huawei бренд Honor в даний час домовляється з розробниками 150 кращих додатків Індії, щоб отримати їх в галерею додатків Huawei (альтернатива Google Play Store). В аналогічній замітці Пен підтвердив, що наступний смартфон Honor буде поставлятися з сервісами Google.

Honor також пропонує продукти в нових категоріях в Індії, такі як телевізори, інтелектуальні аудіопристрої і гаджети IoT. Honor сподівається досягти 10% частки ринку в Індії до 2020 року. В даний момент компанія працює над дорожньою картою. Тим часом Huawei пропонує нові споживчі товари, включаючи "розумний" годинник.

Як повідомляло видання "Коментарі", смарт-окуляри Huawei VR Glass вийшли на ринок.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!