Головна Новини HI-tech технології На Amazon і Ring подали в суд за порушення конфіденційності
commentss НОВИНИ Всі новини

На Amazon і Ring подали в суд за порушення конфіденційності

Технологічні компанії Amazon і Ring були звинувачені в порушенні конфіденційності користувачів

30 грудня 2019, 11:11 comments1549
Поділіться публікацією:
На Amazon і Ring подали в суд за порушення конфіденційності

Виробник камер для домашньої безпеки Ring і материнська компанія Amazon зіткнулися з позовом у федеральному суді. У ньому стверджується, що вони не впровадили належні заходи безпеки у своїх продуктах, в результаті чого користувачі стали уразливими для кібератак.

"Компанія, яка надає пристрою безпеки для будинку повинна приділяти підвищену увагу забезпеченню того, щоб ці пристрої дійсно були безпечними", — заявив виданню Business Yanz адвокат Джон Янчунис, адвокат, який пред'явив позов, додавши, що "все вказує на те, що безпека цих пристроїв слабка"

У позові, поданому в четвер в окружному суді США по Центральному округу Каліфорнії стверджується, що, не гарантуючи захист камер користувачами, Ring і Amazon винні в халатності, вторгненні в особисте життя, порушенні договору, безпідставному збагаченні і порушенні закону про недобросовісну конкуренцію.

Житель Алабами Джон Бейкер Оранж, позивач по справі, купив камеру Ring в липні 2019 року. Він встановив її над своїм гаражем. У позові повідомляється, що коли його троє дітей грали у баскетбол на дорозі, хакер отримав доступ до двосторонньої акустичної системи камери і почав розмовляти з дітьми, спонукаючи їх наблизитися до камери.

В останні тижні компанія Ring піддалася критиці за порушення безпеки, в тому числі за випадок, коли хакер зміг отримати контроль над камерою Ring в дитячій спальні. Компанія приписує ці порушення поганому захисту паролів в зламаних облікових записах і каже, що у користувачів не включена двофакторна аутентифікація. Ring не вимагає двофакторної аутентифікації на облікових записах, хоча компанія заявила, що планує поліпшити безпеку. Как сообщает Business Insider, представник Ring відмовився від коментарів, заявивши, що компанія не коментує юридичні питання.

Як повідомляло видання "Коментарі", Amazon і eBay звинуватили в продажу косметики із вмістом ртуті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!