Головна Новини HI-tech технології У Китаї стартували продажі електромобілів Tesla
commentss НОВИНИ Всі новини

У Китаї стартували продажі електромобілів Tesla

Компанія Tesla продала перші 15 електромобілів Model 3, повністю виготовлених в Китаї

30 грудня 2019, 11:50 comments2301
Поділіться публікацією:
У Китаї стартували продажі електромобілів Tesla

Компанія Tesla представила свої перші автомобілі, зроблені в Китаї. Це стало важливою віхою для американського виробника електромобілів. П'ятнадцять седанів Model 3 були продані на так званій "Gigafactory" компанії недалеко від міста Шанхай, Китай.

Це пов'язано з тим, що компанія Ілона Маск прагне забезпечити значну частку найбільшого в світі автомобільного ринку. Переїзд Tesla в Китай відбувається на тлі того, що торгова війна змусила інші американські компанії перенести виробництво з цієї країни.

Під час церемонії на заводі компанії в Шанхаї, вартістю в кілька мільярдів доларів, 15 співробітників отримали автомобілі, які вони придбали. Ця подія означає, що постачання автомобілів почалися трохи більше, ніж через рік після початку будівництва заводу. Компанія Tesla заявила, що хоче почати продажі автомобілів до початку Місячного Нового року, що починається 25 січня, і тепер планує збільшити поставки з початку 2020 року.

Model 3 китайського виробництва за ціною 50 000 доларів США буде конкурувати з місцевими виробниками електромобілів, включаючи NIO і Xpeng Motors, а також зі світовими брендами, такими як BMW і Mercedes-Benz.

Tesla не тільки розширює виробництво в Китаї. У листопаді було оголошено про плани будівництва величезного європейського заводу компанії в околицях Берліна у Німеччині.

Як повідомляло видання "Коментарі", Ілон Маск додав нову гру в електромобілі Tesla.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!