Компанія Huawei назвала головні пріоритети у 2020 році

У 2020 році компанія Huawei зосередиться на розширенні екосистеми HMS

Хоча компанії Microsoft і Micron раніше оголосили, що у них є ліцензія Міністерства торгівлі США, Google GMS є ключем до бізнесу смартфонів Huawei. Оскільки компанія Huawei не може зараз співпрацювати з Google, у неї вже є власна екосистема HMS. Останні дані показують, що Huawei зосередиться на створенні своєї екосистеми HMS в 2020 році.

HMS (Huawei Mobile Services) була офіційно запропонована на конференції розробників HDC в серпні 2019 року. Вона схожа на мобільну службу Google GMS, але в цілому її функція ширше. Це набір відкритих можливостей хмарного сервісу Huawei, що нараховує 14 сервісів, включаючи 9 базових сервісів і 5 сервісів зростання. Розробникам потрібно тільки інтегрувати HMS SDK, щоб використовувати кілька відкритих можливостей Huawei. Це включає обліковий запис Huawei, оплату в додатку, відправку повідомлень і інші можливості.

Крім того, HMS має функції, яких немає в GMS. Наприклад Scan Kit, який підтримує ідентифікацію та аналіз 13 основних двовимірних кодів та штрих-кодів по всьому світу. Він також підтримує виявлення і адаптивне посилення міжміських кодів.

За словами генерального директора Huawei Ю Чендун, в цьому році компанія добудує хмарну службу Huawei Terminal HMS. В даний час ця послуга охоплює більш як 170 країн і регіонів по всьому світу. У неї також понад 400 мільйонів активних користувачів на місяць. Ю Чэндун підкреслив, що Huawei, неухильно глобалізуючись, повинна приділяти пріоритетну увагу вирішенню іноземних екологічних проблем.

Як повідомляло видання "Коментарі", Huawei збирається випустити навушники NovaBuds.