Головна Новини HI-tech технології Названа дата старту масових продажів електромобілів Tesla в Китаї
commentss НОВИНИ Всі новини

Названа дата старту масових продажів електромобілів Tesla в Китаї

Масові продажі електромобілів Tesla Model 3 стартують 7 січня 2020 року

2 січня 2020, 17:36 comments1711
Поділіться публікацією:
Названа дата старту масових продажів електромобілів Tesla в Китаї

Компанія Tesla оголосила, що збирається почати поставки перших автомобілів Model 3 китайського виробництва для широкої публіки 7 січня під час заходу на своєму заводі в Шанхаї. Про це представник компанії розповів виданню Reuters.

Завод Tesla в Шанхаї є частиною плану компанії по розширенню своєї присутності в Китаї та зниження ризиків, пов'язаних з торговою війною між США і Китаєм. 15 співробітників Tesla купили Model 3 і вони першими отримали автомобілі в понеділок. Ці машини зійшли з конвеєра заводу в жовтні.

Продаж автомобілів відбувається приблизно через рік після початку будівництва єдиного заводу Tesla за межами США. Виробництво автомобілів почалося в жовтні, і після випуску моделі Y планується випуск 250 000 автомобілів в рік. Tesla заявив, що поставив перед собою мету почати постачання до настання китайського нового року 25 січня. І генеральний директор Tesla China Ван Хао зазначив, що компанія буде нарощувати поставки Model 3 в цьому місяці.

Раніше на цьому тижні керівники Tesla заявили, що завод в Китаї досягає своєї виробничої мети в 1000 одиниць на тиждень. А продажі китайської Tesla Model 3 були "дуже хорошими".

Як повідомляло видання "Коментарі", електропікап Tesla Cybertruck засвітився в музичному кліпі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!