Головна Новини HI-tech технології Компанія Apple представить власну систему "розумного" будинку
commentss НОВИНИ Всі новини

Компанія Apple представить власну систему "розумного" будинку

Компанія Apple представить систему "розумного" будинку HomeKit на виставці споживчої електроніки CES 2020

3 січня 2020, 13:52 comments1623
Поділіться публікацією:
Компанія Apple представить власну систему "розумного" будинку

Компанія Apple підтвердила, що буде офіційно представлена на майбутній виставці Consumer Electronics Show (CES) в Лас-Вегасі. В компанія розповіли, що на виставці буде представлена система "розумного" будинку HomeKit.

Компанія представить свою власну систему "розумного" будинку на виставці CES 2020. Очікується, що два провідних конкурента Apple, Amazon і Google, випустять нове оновлення, яке надасть більше можливостей для їх пристроїв на базі IoT і голосових інтелектуальних платформ. Від Apple не очікується запуску будь-якого нового апаратного продукту на виставці Consumer Electronics Show. Тим не менш, виконавчий директор Apple Джейн Хорват планує виступити на панелі конфіденційності для споживачів 7 січня.

Apple зазвичай трималася подалі від офіційної участі в CES. Вперше за десятиліття компанія  візьме участь у виставці Consumer Electronics Show в офіційному статусі. У минулому році, , прямо перед CES, компанія встановила гігантський логотип в Лас-Вегасі, рекламуючи свої пристрої, націлені на безпеку. За рік до цього, в 2018 році, деякі співробітники Apple зустрічалися з потенційними постачальниками окулярів доповненої реальності на CES.

7 січня в Лас-Вегасі почнеться найбільша в світі виставка технологій. На ній будуть представлені нові продукти і технології, які в кінцевому підсумку з'являться на ринку.

Як повідомляло видання "Коментарі", функція Apple Emergency SOS врятувала жінку від нападу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!