Головна Новини HI-tech технології Колишній глава HBO займеться виробництвом контенту для Apple TV +
commentss НОВИНИ Всі новини

Колишній глава HBO займеться виробництвом контенту для Apple TV +

Колишній виконавчий директор HBO Річард Плеплер підписав угоду про створення контенту для Apple TV +

3 січня 2020, 18:14 comments1621
Поділіться публікацією:
Колишній глава HBO займеться виробництвом контенту для Apple TV +

Колишній виконавчий директор американського кабельного телеканалу HBO Річард Плеплер, який запустив "Гру престолів" та інші хітові серіали, підписав ексклюзивну угоду про виробництво контенту з Apple.

В рамках п'ятирічної угоди колишній генеральний директор і голова HBO буде випускати контент для нового сервісу потокового технологічного гіганта Apple TV +. Це включає в себе оригінальні серіали, художні та документальні фільми. Плеплер буде виробляти новий контент через свою нью-йоркську продюсерську компанію Eden Productions.

"Apple — одна з найбільш креативних компаній в світі і ідеальний дім для моєї нової виробничої компанії і наступного розділу у  моєму житті", — сказав Плеплер в своїй заяві. Фінансові аспекти угоди не розголошуються. New York Times було першим виданням, яке повідомило цю новину.

У лютому Плеплер оголосив, що покидає HBO після майже 28 років роботи в компанії. Від'їзд Плеплера настав через кілька днів після того, як апеляційний суд виніс рішення на користь купівлі фірмою AT & T (T) материнської компанії HBO, WarnerMedia, яка в той час була відома як Time Warner (CNN також є підрозділом WarnerMedia).

Apple TV + — це перший великий стрибок технічної компанії у світ потокової передачі. Служба, яка була запущена в листопаді, включає в себе контент від деяких найбільш відомих імен в Голлівуді, включаючи Дженніфер Еністон, Джейсон Момоа та Опру Вінфрі. Послуга коштує $ 4,99 на місяць або надається безкоштовно протягом року при купівлі нового iPhone, iPad, iPod Touch, Mac і Apple TV.

Як повідомляло видання "Коментарі", британський виробник чіпів відновить співпрацю з Apple.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!