Головна Новини HI-tech технології Ще одна компанія готується до санкцій з боку США
commentss НОВИНИ Всі новини

Ще одна компанія готується до санкцій з боку США

Компанія Xiaomi розповіла про план В, якщо проти неї будуть застосовані санкції з боку уряду США

6 січня 2020, 19:58 comments4580
Поділіться публікацією:
Ще одна компанія готується до санкцій з боку США

Китайська технологічна компанія Xiaomi розробляє план на випадок, якщо їй доведеться зіткнутися з санкціями з боку США. Заява надійшла від глобального менеджера по продукції компанії Абі Го. Нагадаємо, раніше американські санкції торкнулися китайського техногиганта Huawei.

Деякий час тому китайська компанія ZTE зіткнулася із загрозою санкцій. Але, з великими труднощами, вона вирішила свої проблеми з США. У свою чергу, Xiaomi почала розробку плану B. За словами глобального менеджера по продукції компанії, Абі Го, Xiaomi намагається мінімізувати співпрацю з американськими компаніями на випадок можливих санкцій з боку США. Xiaomi набагато більше залежить від американських компаній, ніж Huawei. Компанія використовує чіпи Qualcomm для процесорів смартфонів і в неї немає жодних шансів створити власний процесор. Вона також сильно залежить від Google Now і Alexa для продуктів IoT. Тому Xiaomi почала вести переговори з азійськими компаніями (наприклад, MediaTek) щодо виробництва процесорів для смартфонів.

C08LDkIih2wsy8cmDciY_4TSD.jpg

Але Абі Го також дала зрозуміти, що Xiaomi не має наміру повністю спалювати мости прямо зараз. Вона заявила: "В даний час ми оцінюємо ймовірність заборони з боку США. Ми інтенсивно працюємо з американськими компаніями, такими як Qualcomm і Google. Поки що ми вирішили інтегрувати кращі компоненти в наші продукти. Крім того, ми продовжимо робити це в майбутньому".

Як повідомляло видання "Коментарі", в камерах безпеки Xiaomi Mijia виявили серйозний дефект.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!