Головна Новини HI-tech технології Компанія Toyota представила власний проект "розумного" міста
commentss НОВИНИ Всі новини

Компанія Toyota представила власний проект "розумного" міста

Компанія Toyota розповіла про власний проект "розумного" міста на виставці споживчої електроніки CES 2020

9 січня 2020, 11:55 comments1649
Поділіться публікацією:
Компанія Toyota представила власний проект "розумного" міста

Компанія Toyota Motor Corp заявила, що планує побудувати прототип "міста майбутнього" біля гори Фудзі. Місто буде використовуватися в якості лабораторії для автономних автомобілів, "розумних" будинків, штучного інтелекту та інших технологій.

Акіо Тойода, президент Toyota Motor Corporation, виступив на прес-конференції, на якій він оголосив про плани Toyota побудувати прототип міста майбутнього на ділянці в 175 акрів біля підніжжя гори Фудзі в Японії. Цю заяву було зроблено в рамках виставки споживчої електроніки CES 2020 в Лас-Вегасі, штат Невада, США. Він додав, що ідея "розумного" міста обговорювалася протягом року. Вона спрямована на створення більш безпечних, чистих і життєрадісних міст.

Крім того, місто буде використовуватися для випробування різних технологій, які потім можна буде застосувати у всьому світі. У ньому також будуть функціонувати поліція, пожежна служба, служба швидкої допомоги, школи. У першу чергу воно буде заселене співробітниками компанії Toyota і різними дослідницькими групами. Всього близько двох тисяч осіб. З часом місто буде відкрите для всіх бажаючих.

Toyota не розкриває вартість проекту, будівництво якого планується почати в наступному році. Вона також заявила, що відкрита для партнерських відносин з іншими компаніями, які прагнуть використовувати проект в якості полігону для тестування технологій.

Як повідомляло видання "Коментарі", Samsung представить "розумний" холодильник.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!